joomla

System

ICP - Mediere

Societatea TANGI CERAMIK S.R.L ofera servicii de informare si consiliere profesionala, serviciiĀ  de mediere si plasare pe piata muncii, servicii prin care se face legatura intre locurile disponibile pe piata si persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca si care au ca scop final angajarea unei persoane si, implicit, ocuparea unui loc de munca.

Servicii de informare si consiliere profesionala

Scopul activitatii este acela de a gasi un loc de munca corespunzator aspiratiilor profesionale, pregatirii profesionale si ofertei de locuri de munca existente pe piata locala. Aceasta activitate consta in informatie si/sau sprijin specializat oferit unei persoane cu privire la alegerea unei ocupatii, schimbarea ocupatiei sau orice alte probleme legate de o profesie.
Informarea profesionala presupune furnizarea de informatii legate de evolutia pietei muncii, analiza ocupationala, posibilitati de instruire, modalitati de folosire a testelor de auto evaluare.
Consilierea profesionala este forma confidentiala de a oferi sprijin persoanelor aflate in situatii de criza, bazata pe respectul pentru client.

Servicii de mediere

TANGI CERAMIK S.R.LĀ  ofera servicii de mediere si plasare pe piata muncii, servicii prin care se face legatura intre locurile disponibile pe piata si persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca si care au ca scop final angajarea unei persoane si, implicit, ocuparea unui loc de munca.

TANGI CERAMIK S.R.L organizeaza bursa locurilor de munca, impreuna cu institutii publice, angajatori, ONG-uri, companii de recrutare.

Contact Us

We're excited to hear from you!

You can contact us via our Contact Page. If you'd prefer to give us a ring you can always call us at:

Our Address

str. Tudor Vladimirescu nr 14 , Iasi, Romania 700000